Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

22.01.2021

Нарада щодо ситуації з коронавірусом

Згідно з веденням режиму надзвичайного стану по всій території України, відбулось засідання координаційної наради під головуванням Начальника ДУ "ТМО МВС України по Донецькій області" - лікаря Сіверської Марини Геннадіївни щодо ситуації по контролю за коронавірусом

На нараді були присутні начальники структурних підрозділів ДУ "ТМО МВС України по Донецькій області", а також лікарі, сестри медичні та інші працівники ДУ "ТМО МВС України по Донецькій області".

Розпочалась нарада з виступу Начальника ДУ "ТМО МВС України по Донецькій області" - лікаря Сіверської Марини Геннадіївни  яка  наголосила, що ситуація у світі з поширенням та боротьбою з коронавірусною інфекцією 2019-nCoV залишається напруженою, однак на місцях усі повинні бути готові сприяти попередженню вірусу та надавати необхідну медичну допомогу хворим.

     

Начальник Центру Превентивної медицини ДУ "ТМО МВС України по Донецькій області"  Алфьорова Олександра Борисівна, доповіла про епідситуацію щодо коронавірусної інфекції в світі та фактори ризику у Донецькій області.

Також була проведена робота щодо, роз'яснення як захистити себе в умовах протиепідемічного режиму та підвищенного ризику захворювань, з персоналом ДУ "ТМО МВС України по Донецькій області". Відпрацьовано алгоритм дій на випадок виявлення коронавірусної інфекції, а також практичних навичок щодо користування засобами індивідуального захисту при контакті з хворими.

Прийняті рішення: на дооснащення ДУ "ТМО МВС України по Донецькій області" найбільш необхідними засобами (спеціалізованими захисними костюмами, масками тощо); проводити температурний скринінг усіх відвідувачів у тому числі і співробітників ДУ "ТМО МВС України по Донецькій області"; керівники структурних підрозділів ДУ "ТМО МВС України по Донецькій області" повинні провести масову роз’яснювальну роботу серед працівників та контингенту який обслуговується у ДУ "ТМО МВС України по Донецькій області" та його структурних підрозділах, щодо попередження зараженню коронавірусом.

Начальник ДУ "ТМО МВС України по Донецькій області" - лікар Сіверська Марина Геннадіївна підводячи підсумки наради наголосила:

«Ми маємо усі разом, спільно, виконувати всі заходи, які поставлені перед нами, для збереження та захисту життя, особливо в цей період»

     

 

(с) 2024

Запис до лікаря