Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

20.06.2023

Круглий стіл з американськими партнерами, учасниками проєкту Project Victory Ukraine.

Днями, до нещодавно відновившої свою діяльність медичної установи - лікарні (з поліклінікою) міста Краматорськ ДУ «ТМО МВС України по Донецькій області», (яка дислокується у місті Слов'янськ) завітали наші друзі з Управління дотримання прав людини Національної поліції України - Володимир Захаренко та Сергій Сидоров які залучили нас до співпраці з американськими партнерами, учасниками проєкту Project Victory Ukraine.

Дуже приємно було побачити в нашій дружній команді і засновника проєкту - Jared Malone якій у дружній бесіді розповів, що мета проєкту - організація благодійних організацій та фондів у Сполучених Штатах Америки та американського народу та націлення їх на допомогу у наданні медичного обладнання, засобів для лікування та медичних препаратів, медичним установам які надають допомогу особам постраждалим від бойових дій російської федерації.

Користуючись нагодою, між керівництвом лікувального закладу, представниками Управління дотримання прав людини Національної поліції України та особисто Jerad Malone - "Project Victory Ukraine", проведено круглий стіл на якому визначено потреби лікувального закладу, необхідні для надання якісної медичної допомоги та механізми їх придбання нашими американськими партнерами з подальшим наданням лікувальному закладу.

Щиро дякуємо Управлінню дотримання прав людини Національної поліціїза підтримку та залучення до таких вкрай важливих на теперішній час проєктів. Особиста подяка Jared Malone, за його благодійну місію.

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!

Національна поліція України

Project Victory Ukraine

Jared Malone

Руслан Горяченко

Володимир Захаренко

Сергій Сидоров

(с) 2024

Запис до лікаря